Завершилася подача проектів! Незабаром голосування!

8 квітня 2021 року відбулося засідання експертної групи для вирішення питань реалізації цільової програми бюджету участі у Верхнянській сільській раді ОТГ у 2021 році на якому були розглянуті подані проектні заявки, допущення чи недопущення проектів до голосування, а також було розглянуто порядок проведення голосування за проекти бюджету участі.

        25 березня 2021 року завершилася подача проектів на конкурс «Бюджет участі Верхнянської ОТГ на 2021 рік».

          Всього на розгляд Експертної групи подано 17 проектних заявок.

      8 квітня 2021 року відбулося засідання  експертної групи для  вирішення питань реалізації цільової  програми бюджету участі  у Верхнянській сільській  раді ОТГ у 2021 році на якому були розглянуті подані проектні заявки,  допущення чи недопущення проектів до голосування, а також було розглянуто порядок проведення голосування за  проекти бюджету участі.
         
За результатами засідання всі 17 поданих проектів допущено до голосування, яке  розпочнеться 1 травня та триватиме 30 днів.

       Голосування за  проекти відбуватиметься виключно в електронній формі, через  реєстрацію на онлайн-платформі бюджету участі ® https://verhnyanskaotg.pb.org.ua/projects

 Протокол засідання експертної групи можна переглянути за посиланням: https://verhnyanskaotg.pb.org.ua/files/document/1997/file/16183842614742_2.pdf

 

         Щодо правил голосування - детальніша інформація буде ближче до його початку.