Придбання цифрових офтальмоскопів для діагностики захворювання органів зору в амбулаторіях ЗПСМ Реалізований

Доданий
20.03.2020
Номер
10
Охорона здоров'я

Новітні технології (телемедицина) забезпечують можливість (з допомогою офтальмосопа) обстеження, діагностики, консультації з лікарем-окулістом поліклініки для профілактики та лікування органів зору, раннього виявлення патології, попередження втрати зору. Послуга буде доступна за місцем проживання

Автор проєкту
Віра
Віра Попадюк
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Верхня
Адреса
Калуський район, Верхня

Опис

Опис проекту

Мета: вчасна і якісна діагностика захворювань органів зору в мешканців Верхнянської ОТГ.
Завдання: профілактичний огляд та рання діагностика захворювань ока у дорослих і дітей, знаження рівня захворюваності та інвалідності.
Актуальність: Надання доступних медичних послуг жителям Верхнянської ОТГ, зокрема вузькоспеціалізовані обастеження за допомогою телемедицини.
Використання офтальмологічних телемедичних послуг дозволить пацієнту обстежитись за місцем проживання, отримати консультацію лікара спеціаліста і таким чином попередити захворювання або вчасно діагностувати і почати лікування, запобігти прогресуванню втрати зору

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Реалізація проекту надасть можливість усім жителям громади у разі необхідності, обстежити органи зору в амбулаторіях сіл Верхня та Довгий Войнилів, а також отримати консультацію лікаря-окуліста поліклініки за допомогою телемедицини.