Облаштування спортивно-ігрового майданчика в селі Верхня "Ми за спорт і здоров'я" Брав участь

Доданий
20.03.2020
Номер
12
Спорт

В рамках реалізації проекту передбачено облаштування спортивного майданчика в центрі села Верхня, біля ліцею, що знаходиться по вулиці Шевченка 102, де буде відновлено волейбольне, баскетбольне поля, планується встновлення лавочок та турніків.

Автор проєкту
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Верхня
Адреса
Калуський район, Верхня

Опис

Опис проекту

Мета: створення комфортних і безпечних умов для дозвілля і розвитку дітей, фізичний і психологічний розвиток підростаючого покоління, здоровий спосіб життя
Завдання: видалити застарілі конструкції, підготувати території до встановлення елемннтів і конструкцій спортивного майданчика, виконати благоустрій даної території.
Актуальність: реалізація проекту підвищить політичний імідж влади, зросте довіра місцевого населення до керівництва ОТГ, а також забезпечить і створить умови для занять спортом дітей та учнів.
В селі Верхня проживає близько 3 тис. мешканців, серед них половина діти та молодь в яких низький показник залучення до занять спортом і фізичної культури. Створення спортивного комплексу спонукатиме дітей більш активно займатися спортом, набувати навичок у процесі фізичної підготовки та створить необхідні умови для гармонійного фізичного розвитку підростаючого покоління. Даний проект покращить спортивну інфраструктуру Верхнянської ОТГ.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Реалізація інвестиційного проекту не нестиме загрози навколишньому середовищу. Даний проект дозволить усім мешканцям ОТГ піклуватися про здоровий спосіб життя, займатися спортом, фізичною культурою, адже поки немає жодного спортивного майданчика чи стадіону.