Облаштування спортивного волейбольного майданчика в селі Гуменів Брав участь

Доданий
25.03.2020
Номер
14
Спорт

Пропагування здорового способу життя серед мешканців громади, заохотити їх більше часу проводити на свіжому повітрі, в спілкування одні з одним, формування особистості, характеру, спортивної витримки.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Мазурчак
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Гуменів
Адреса
Калуський район, Гуменів

Опис

Опис проекту

Мета:Пропагування здорового способу життя серед мешканців громади, розвитку фізичної культури та спорту, відпочинку, проведення дозвілля молоді, дітей, жителів села та гостей.
Завадання: Підтримка та створення умов для розвитку спортинвно-масової роботи, залучення більшої кількості жителів села до занять спортом та здорового способу життя, виявлення та підтримка обдарованих дітей та молоді в такому виді спорту, як волейбол, забезпеченння відповідних умов для відпочинку, провденні дзвілля, занаттям спорту, покращення матеріально-технічної бази у сфері спорту.
Актуальність: Облаштування волейбольного майданчика дасть можлвість прив'язати любов до спорту дитині, активного відпочинку, зайнятість спортом в цивілізованих умовах.
Виховання дітей і молоді - справа нашого майбутнього. Зайнятість у вільний час відволікає від шкіжливих звичок, впливу вулиці, тощо. Кожна людина має свої мрії та таланти, які потрібно підтримувати. І, власне, волейбольний майданчик допомое займатися улюленою справою, виховуючи спортивну витримку та всесторонньо розвинену особистість.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Доступність до майданчика мешканців Верхнянської ОТГ та гостей буде постійно в світлу пору доби, оскільки на даній території не проведено освітлення.