Придбання комплекту акустичних колонок для Народного дому села Негівці Реалізований

Доданий
25.03.2020
Номер
15
Культура

Рівень задоволення культурних потреб жителів села, особливо дітей та молоді, не відповідає вимогам часу. Якісне технічне обладнання вкрай необхідне для озвучення різноманітних заходів, вечорів відпочинку, для розкриття творчих здібностей дітей та молоді

Автор проєкту
Світлана
Світлана Ільчишин
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Негівці
Адреса
Калуський район, Негівці

Опис

Опис проекту

Мета: Покрпщення технічного рівня проведення культурно-масових заходів, що є важливим аспектом розвитку духовного та культурного рівня громадськості села.
Завдання: Організація та створення умов для комфортного відпочинку жителів села, виявлення та підтримка обдарованих дітей та молоді, забезпечення якісного проведення культурно-масових заходів, покращення матеріально-технічної бази НД
Актальність: Нове обладнання дасть можливість учасникам якісніше презентувати свій талант та творчо рзвиватися. Покращить умови для естетичного розвитку талановитої і креативної молоді.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Даний проект забезпечть кращі умови для розвитку творчого потенціалу юних талантів, дасть можливість підняти на вищий рівень проведення кульутрно-масових заходів, створить комфорте середовище для проведення дозвілля жителів села, громади та гостей ОТГ.