Придбання комп’ютера в Народний дім села Кулинка Брав участь

Доданий
25.03.2020
Номер
16
Культура

Кулинка - невеличке, мальовниче село в якому проживає 290 жителів, Народний дім, збудований силами громади у 1939 році, є практично єдиним варіантом культурно-масового дозвілля місцевих жителів. Для надання якісних послуг всім верствам населення будівля закладу культури повинна відповідати вимогам сьогодення, однак в Народному домі відсутня комп’ютерна техніка та сценічне світло.

Автор проєкту
Мирослава
Мирослава Чорній
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Кулинка
Адреса
Калуський район, Кулинка

Опис

Опис проекту

Мета: в рамках даного проекту планується придбати комп’ютерну техніку та сценічне світло

Завдання: створити належні умови для вечірнього дозвілля молоді, роботи з різними верствами населення – дітьми, молоддю, особами зрілого та похилого віку; активізувати та згуртувати навколо різних проблем громаду.

Актуальність: Виходячи з мети та завдань проекту придбання комп’ютерної техніки та сценічного освтілення для Народного дому села Кулинка дасть можливість влаштувати культурне дозвілля населення, сприятиме культурному збагаченню, зміцненню та оздоровленню нації.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Придбання комп’ютерної техніки, сценічного освітлення створить належні умови для вечірнього дозвілля молоді відповідно до графіку робочого дня, як в робочі, святкові так і вихідні дні.