Безпечна зупинка- безпечне село Брав участь

Доданий
25.03.2020
Номер
17
Комунальне господарство

На сьогодні в селі Збора (горішня частина) існує системна проблема з встановленням зупинки громадського транспорту. Маршрутний транспорт, який здійснює перевезення пасажирів, висадку та посадку людей здійснює прямо на дорозі, відсутня також заїзна кишеня, дорожня відмітка та відмітка для пішохідного переходу. Люди скаржаться, що чекаючи автобус у дощову чи снігову погоду, повністю промокають.

Автор проєкту
Іван
Іван Бігун
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Збора
Адреса
Калуський район, Збора

Опис

Опис проекту

Мета: в рамках проекту «Безпечна зупинка-безпечне село» планується встановити автобусну зупинку з накриттям в кінці села Збора ( біля господарства Захарків Я.П.) по вул. Центральна, даний проект важливий для громади, оскільки в горішній частині села Збора відсутня автобусна зупинка, якою користується чимала кількість людей, а особливо діти, які їдуть до школи та садка.

Завдання: створити комфортні та безпечні умови для людей. забезпечити безпеку дорожнього руху, підвищити рівень безпеки життєдіяльності населення, забезпечити дотримання законодавства про дорожній рух й автомобільні дороги в місцях розташування зупинок громадського транспорту.

Актуальність:Встановивши автобусну зупинку з накриттям мешканці вулиці Центральна (горішня частина села), частини вул..Нова, а також інші мешканці села Збора, сусіднього села та міста Калуша, які приїзджають до лісу по ягоди. гриби, для відпочинку ( так як неподалік від села ліс) під час чекання автобусу матимуть змогу присісти на лавочку та не страждати від опадів, а також створення комфортних умов для мешканців громади, які проживають на цих вулицях.

Основною метою реалізації даного проекту є створення комфортних та безпечних умов для життєдіяльності мешканців громади та приїжджих громадян. Забезпечення безпеки дорожнього руху в місцях поряд із зупинкою.

Підготовка території під автобусну зупинку буде зроблена за рахунок місцевих жителів.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Встановлення автобусної зупинки створить комфортні умови для школярів та громади, дасть змогу відповідно до розкладу руху автобуса, як в робочі, святкові та вихідні дні.