Придбання комплекту акустичних колонок для Народного дому с.Завадка Брав участь

Доданий
03.03.2020
Номер
4
Культура

В Народному домі с.Завадка значно покращилася матеріально-технічна база закладу, шляхом часткового ремонту глядацької зали,перекриття крівлі НД ,встановлення внутрішніх туалетів.Але гострою залишається проблема з розвитку художньо-естетичного напрямку - музична апаратура в закладі відсутня і вкрай необхідна для створення сучасних, якісних умов для розвитку творчих дітей та молоді

Автор проєкту
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Завадка

Опис

Опис проекту

Основною метою реалізації даного проекту є забезпечення закладу культури в с.Завадка музичною апаратурою, яка необхідна для обслуговування різного роду заходів, концертних програм, фестивалів,дискотек,вечорів відпочинку ,для розвитку та розкриття творчих здібностей дітей та молоді, завдяки використання нових звукових інноваційних технологій. Комплект музичного обладнання для такого великого Народного дому є дороговартісним, тому сума 25 тис грн., яка розрахована на один проект дасть можливість придбати лишень частину апаратури. З ініціативи молодих людей громади вирішено написти два проекти ,один з яких придбання комплекту акустичних колонок.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Після реалізації даного проекту різні вікові групи населення села Завадка та сіл громади зможуть користуватися результатами від придбання нової якісної апаратури. Зайнятість молоді у вільний час відволікатиме від шкідливих звичок,впливу вулиці,тощо.В подальшому придбання сучасного музичного обладнання допоможе підняти на високий рівень проведення різноманітних культурно- масових заходів,покращить умови для організації дозвілля жителів всієї громади та гостей ОТГ.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Сектор з питань культури, релігії та туризму