Сучасний заклад дошкільної освіти – сучасне освітнє середовище Реалізований

Доданий
04.03.2020
Номер
5
Освіта

Для діяльності закладу дошкільної освіти комп'ютеризація педагогічного процесу є вимогою сучасності. Використання презентацій забезпечує наочність,яка дає змогу представити інформацію в наочній формі. Такі матеріали сприяють підвищенню ефективності процесу навчання, діти краще сприймають навчальний матеріал.Вихователі та адміністрація ЗДО змушена орендувати техніку для показу презентацій.

Автор проєкту
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Верхня
Адреса
Калуський район, Верхня

Опис

Опис проекту

Мета: Покращення якості навчання та виховання дітей дитячого садка через підвищення рівня компетентності педагогів закладу дошкільної освіти у використанні сучасних технологій, технічних засобів навчання дошкільнят та їх використання для створення предметно-розвивального середовища.

Завдання: Придбання проектора з екраном, ноутбуків та ламінатора для забезпечення якісних умов надання освітніх послуг в закладі дошкільної освіти «Колобок»
Актуальність Ні для кого не секрет, що діти 21 століття живуть і розвиваються в глобальному інформаційному полі. Телебачення і Інтернет міцно увійшли в життя наших дітей і має на їх розвиток серйозний вплив.
У сфері освіти все більше уваги приділяється інформаційним технологіям навчання, що обумовлено вимогами, які висуває суспільство і роботодавці до молодих фахівців. А базис для якісної підготовки майбутніх фахівців закладається саме в дошкільному віці.
Сьогодні, перед вихователями постала серйозна проблема використання комп’ютера для оформлення групових документацій, використання презентацій на заняттях, батьківських зборах, святах та розвагах, виготовлення наочних посібників для індивідуальної роботи з дітьми тощо. Але ж рукописне оформлення документацій, самостійне малювання дидактичного матеріалу – це вже далеко вчорашній день.
Все вищевикладене не піддається сумніву. Але виникає закономірне питання: а хто створить малюкам в нашому дитсадку необхідні умови навчання з використанням найсучасніших технологій та засобів технічного навчання? Відповідь на це питання в нашому проекті, тому що він дає вихователям можливість не відставати від розвитку суспільства, підвищувати свою компетентність, щоб якість виховання і навчання наших дітей постійно покращувалася, щоб діти нашого садка могли без проблем адаптуватися до умов навчання у школі.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Наші 78 вихованців матимуть сучасний рівень освіти та дозвілля, 8 педагогів зможуть покращити рівень освітньої діяльності. Реалізація проекту є вимогою сучасності та сприятиме переходу від традиційної форми роботи з вихованцями до інновацій. Основною метою реалізації даного проекту є створення сучасного освітнього простору дошкільному закладі; залучення малюків до ІТ – технологій; розширення можливостей використання Інтернет ресурсів;постійне оновлення та поповнення матеріальної бази якісними дидактичними роздатковими і демонстраційними матеріалами; активізація пізнавальної діяльності дітей;підвищення рівня професійної майстерності педагогів; створення активної, працездатної системи підтримки сімейного виховання, через використання інформаційно - комунікаційних технологій. В результаті реалізації проекту якісно зміниться робота педагогів, які зможуть ефективно вирішувати задачі виховання і навчання дітей дошкільного віку і у взаємодії дитячого саду і сім'ї

Фотографії