Облаштування мобільного баскетбольного майданчика Брав участь

Доданий
10.03.2020
Номер
7
Спорт

Даний проект на меті має пропагування здорового способу життя мешканців громади і не тільки, розвиток фізкультури та спорту, а семе: Олімпійського виду спорту - баскетболу.
Прив'язати любов до спорту від малечку дитини, яка б прославляла в майбутньому як мінімум громаду, район, область, а як максимум країну.

Автор проєкту
Василь
«Громадська організація "Наша Збора"»
Василь Шпарій
Бюджет
25 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Збора

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту: пропагування здорового способу життя мешканців громади. Заохотити їх більше часу проводити на свіжому повітрі, в спілкуванні одні з одними, формування особистості, характеру, спортивної "злості", спортивної витримки.
В сучасному світі в якому значний вплив мають інформаційні технології, соцмережі, відеохостинги, які заберають дуже багато часу в людей,
баскетбольний майданчик буде однією з альтернатив де можна з користю для свого здоров'я проводити час. Головне завдання це "відірвати" молодь від лептопів, планшетів, смартфонів. І ящо з 100 дівчат чи хлопців 20 почнуть виділяти час для спорту завдання буде виконане успішно.
Ще пару слів чому саме мобільний майданчик?
Його суть полягає в тому, що самі стійки дають можливість регулювання висоти від 2,3м до 3,05м, а це дозволить дітям менших вікових груп менше сил витрачати щоб кинути м'яча в корзину. Також стійки не будуть стаціонарно прикріплені до землі, їх можна з легкість переносити наприклад в спортивний зал чи інше облаштоване місце.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Доступніть хотілося б сказати буде 24/7, однак в даному проекті не закладено освітлення в вечірній час з однієї банальної причини - не вистачить коштів. Це беде завдання для наступного бюджету участі.
А взагальному майданчик буде доступний постійно в світлу пору доби було б тільки бажання займатись спортом.

Фотографії