Придбання сучасної музичної апаратури для Народного дому с.Довгий Войнилів Брав участь

Доданий
24.02.2021
Номер
1
Культура

З метою створення належних умов для проведення змістовного дозвілля молоді, концертів, культурно-масових заходів, якісного озвучення дискотек та вечорів відпочинку в громаді необхідно придбати комплект сучасної музичної апаратури для Народного дому с.Довгий Войнилів.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Федьків
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Довгий Войнилів
Адреса
Верхнянська сільська об'єднана територіальна громада, Довгий Войнилів

Опис

Опис проекту

Мета: Покращення роботи з дитячими, юнацькими та дорослими аматорськими колективами у сфері культурно- мистецького виховання; забезпечення народного дому якісною сучасною апаратурою для проведення культурних заходів.

Завдання: Придбання, для потреб Народного дому с. Довгий Войнилів, сучасну музичну апаратуру. Створення комфортних умов для культурного відпочинку молоді та усіх верств населення громади, а також розвитку вокальних, хореографічних та мистецьких здібностей дітей та юнацтва.

Актуальність: Втілення даного проекту дасть можливість забезпечити якісне проведення різноманітних культурно - масових заходів на території громади . Значно підвищить умови естетичного, культурного розвитку талановитої, креативної молоді.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Потенційними користувачами музичної апаратури є жителі села Довгий Войнилів усіх вікових категорій. Учнівська молодь Довговойнилівського ліцею, яка займається на базі Народного дому – хореографією. Під час проведення вечорів дозвілля ( дискотек, караоке) молодь населених пунктів Верхнянської ТГ. Учасники та гості різноманітних культурних заходів, які проводитимуться на території громади села Довгий Войнилів. Доступність користування музичною апаратурою буде встановлено згідно графіка роботи Народного дому, а згодом і хореографічного та вокального гуртків. Жителі усіх населених пунктів нашої громади, які беруть участь у щорічному конкурсі: читців творів Т.Г. Шевченка, що проводиться у Народному домі с. Довгий Войнилів.
Основною метою реалізації даного проекту є створення належних, комфортних умов для естетичного виховання та розвитку культурно – мистецьких здібностей дітей та молоді, які в майбутньому творитимуть культурне, економічне, соціальне життя нашої громади та держави Україна в цілому. Реалізація проекту дасть можливість занять у вільний час, хореографією, вокалом, музикою, дітям та молоді, що відволікатиме їх від шкідливих звичок та негативного впливу вулиці.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Сектор з питань культури, релігії та туризму