Капітальний ремонт автобусної зупинки у центрі села Верхня Брав участь

Доданий
22.03.2021
Номер
10
Комунальне господарство

В рамках проекту планується встановити автобусну зупинку по вул. Шевченка в селі Верхня. Розмір зупинки: Довжина - 3,75 м. Висота - 3 м. Глибина - 1,45 м.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Данюк
Бюджет
30 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Верхня
Адреса
Верхнянська сільська об'єднана територіальна громада, Верхня

Опис

Опис проекту

Мета: Створення належних умов перебування на зупинці під час очікування громадського транспорту.
Завдання: Забезпечення жителів села Верхня комфортними умовами перебування на зупинці громадського транспорту.
Актуальність: Даним проектом передбачено встановлення нової зупинки для громадського транспорту, оскільки наявна зупинка знаходиться в аварійному стані.

Головною передумовою для реалізації цього проекту є покращення умов користування мешканцями громади, громадським транспортом. Зупинка повинна бути доступною, безпечною та захищати від несприятливих погодних умов. Користуватись нею зможуть всі категорії населення не залежно від віку (здобувачі освіти Верхнянського ліцею, працівники підприємств що розташовані на території громади,працівники виконавчого комітету Верхнянської сільської ради ОТГ)

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Облаштована зупинка буде загальнодоступним об’єктом, який працюватиме цілодобово та безкоштовно. Нею зможуть користуватись як жителі села Верхня, так і жителі інших населених пунктів громади, оскільки в центральній садибі розміщені важливі адміністративні та інфраструктурні будівлі.

Відповідальні підрозділи

КП "Верхнянський господар"