Встановлення огорожі біля Станьківської гімназії На реалізації

Доданий
05.03.2021
Номер
2
Освіта

Територія школи не огороджена, тому існує ризик потрапляння на її територію сторонніх осіб, через що неможливе безпечне перебування дітей на вулиці під час перерв та уроків. Встановлення огорожі необхідно також для унеможливлення явищ, що відбуваються зараз: вигул собак, засмічення території, розпиття алкогольних напоїв несвідомими особами в вечірній час, пошкодження шкільного майна

Автор проєкту
Роман
Роман Ямнич
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Станькова
Адреса
Верхнянська сільська об'єднана територіальна громада, Станькова

Опис

Опис проекту

Мета:
Основною метою проекту огородження подвір'я гімназії - є піклування та створення безпечного, комфортного середовища для школярів. Огорожа навчального закладу необхідна для обмеження доступу сторонніх осіб, які ведуть антисоціальний спосіб життя, а також для перешкоджання вигулу тварин. Безпека дітей - це найважливіша мета нашого проекту, а також збереження благоустрою та чистоти прилеглої території.

Завдання:
Основним завданням є зробити сучасну та безпечну огорожу для шкільного закладу.
Для підвищення безпеки на території навчального закладу та для поліпшення естетичного вигляду. Необхідно: встановити металеву огорожу з однієї сторони, демонтувати залишки старої огорожі та встановити хвіртку.

Актуальність:
Проект дасть можливість створити безпечні умови для школярів на свіжому повітрі, а батькам бути спокійними за безпеку своїх дітей, а також забезпечить естетичний вигляд території навчального закладу. Та створить для школярів комфортні умови перебування на території школи та в установі, унеможливить самовільний вихід дітей за межі закладу без супроводу дорослих, захистить школярів від контакту з бродячими собаками та убереже від дорожньо-транспортних пригод. В рамках проекту передбачається огородження території гімназії метало профілем по залізних стовпах без цоколя висотою 1,3 м та встановлення хвіртки.
Діти мають бути у безпеці, почуватися вільно на своїй території.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців Верхнянської ОТГ у разі його реалізації

Користувачами огорожі подвір’я можуть бути всі школярі, які навчаються в Станьківській гімназії, , їх батьки, педагогічний колектив, батьки з малолітніми дітьми, які користуються дитячим майданчиком, що знаходиться на теретиторії гімназії, мешканці села та гості.

Завдяки реалізації проекту Станьківська гімназія отримає нову огорожу на території, що забезпечить естетичний вигляд території школи. Забезпечить безпеку учнів, обмежить доступ сторонніх осіб, які ведуть антисоціальний спосіб життя, а також вигулу тварин. Огородження подвір'я гімназії - це початок створення безпечного, комфортного середовища для школярів. Таким чином можна зробити висновок, що при облаштуванні нової огорожі, будуть створені комфортні умови, які вирішать проблеми здорового способу життя, повноцінного фізичного розвитку дітей, бажання зміцнювати своє здоров'я, займатися фізкультурою і спортом, використовуючи прилеглу територію школи .
Проблема, на вирішення якої він спрямований:
- огорожа знаходиться в напівзруйнованому стані, через це на шкільну територію заходять сторонні люди;
- це призводить до розповсюдження тютюнопаління, зловживання алкоголем, у зв’язку з відсутністю частини огорожі;
- через зруйновану огорожу діти вибігають на проїжджу частину дороги, а це може призвести до ДТП;
- на територію школи дуже часто забігають безпритульні тварини, які можуть покусати школярів, які знаходяться на шкільній території під час перерв.

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти Верхнянської сільської ради ОТГ